Cursa i Marxa solidàries de Martorell

Published by championchip on

La 5a Cursa i Marxa solidàries de Martorell és un esdeveniment esportiu 100% solidari i sense ànim de lucre que té com a objectiu realitzar una jornada de portes obertes a l’Hospital Neuropsiquiàtric Sagrat Cor, gestionat per les Germanes Hospitalàries. És un acte de sensibilització i d’acollida, guiat pel valor que millor defineix a l’institució: L’HOSPITALITAT i que promou sumar a cada participant i acompanyant a la lluita contra l’estigma que persegueix al malalt mental i el condemna a romandre exclòs de la societat.

Aquesta cinquena edició tindrà lloc el diumenge 4 de juny de 2017 a les 08:30h i es celebraran cinc proves: una cursa de 10km, una marxa d’ 1km, una mini cursa infantil de 100 metres, una mini cursa infantil de 600 metres i una mini marxa d’1km, aquesta última destinada a interns del centre.

L’organització, un cop més i partint d’un pressupost de “0 euros”, donarà l’import íntegre del benefici de les inscripcions a la Fundació Benito Menni, que treballa per a garantir el dret la Salut Mental al nostre país i als països amb menys recursos. També, i seguint la mateixa dinàmica d’edicions anteriors, es realitzarà una recollida massiva d’aliments que recollits per la Creu Roja a famílies en situació de vulnerabilitat.

La inscripció és de 8 euros. Inclou samarreta tècnica i d’altres regals corporatius, bossa d’obsequis, cinc avituallaments líquids, set avituallaments sòlids i la nostra ja popular espitxada amb sidra asturiana. A més, la cursa és puntuable per a la #LligaChampionchip.

Us esperem a tots/es.

 

Categories: Lliga

2.621 Comments

Comments are closed.