Clubs DiR i Championchip firman un conveni per a la gestió de la lliga Run with Us

Published by championchip on

El club de running de Clubs DiR compta amb prop de 1.000 inscrits

Championchip i Clubs DiR, empresa líder de fitness a Barcelona, ​​han signat un conveni de col·laboració per a la gestió de la lliga “Run with us” des de la plataforma xipgroc.cat. Amb aquest conveni, Clubs DiR regula la lliga del seu club de running que compta amb prop de 1.000 inscrits entre els 19 clubs.

Inicialment, la lliga comptarà amb un total de 10 proves del calendari Championchip, cadascuna amb una puntuació establerta. Les proves d’aquest any són:

– Tres Carreres triple puntuació: Cursa DiR Diagonal, Cursa DiR Sant Cugat i Marató de Barcelona.

– Quatre Carreres doble puntuació: mitjana Marató de Barcelona, ​​Mitja Marató de Granollers, la Cursa de la Mercè i Cursa d’El Corte Inglés.

– Tres Carreres puntuació senzilla: Cursa dels Nassos, Cursa de Sant Antoni i Correbarri

A cada corredor li puntuaran les millors carreres entre dues triples, dues dobles i una senzilla i l’algoritme que s’aplica és: (temps primer corredor Lliga / temps corredor) * 100. La lliga, a més, està dividida per sexe (home / dona) i per categories: absoluta, sènior i veterà.

Precisament, aquest proper 25 de setembre tindrà lloc la 8a Cursa DiR Mossos d’Esquadra Sant Cugat que com cada any, comptarà amb dos recorreguts, un de 10km i un altre de 5 km, pels carrers de la població vallesana. La cursa, que pertany a la lliga Championchip, comptarà com a cap de cartell amb l’atleta olímpic i últim vencedor de la prova, Nacho Càceres. Es tracta d’una de les curses populars de Catalunya amb un major percentatge de participació femenina, situant-se amb un 40% de noies participants.

Aquest any, la cursa és solidària amb la Fundació Vicente Ferrer coincidint amb el seu vintè aniversari. Una part de les inscripcions de la cursa es donarà a través de la Fundació DiR, al projecte de traumatologia i ortopèdia de l’hospital de Bathalapalli amb el qual col·labora l’entitat.


1.230 Comments

Comments are closed.