FES-TE UNA PROVA D’ESFORÇ!

Published by championchip on

La practica esportiva continuada té com a objectiu millorar l’estat de salut, prevenir patologies, incrementar la forma física i en el cas de realitzar competició, aconseguir una millora del teu rendiment esportiu.

Com bé saps, una persona que vol practicar qualsevol esport necessita d’una equipació en consonància amb l’activitat que realitzarà; menjar sa i equilibrat, i el que se’n diu “estar en forma”.

A Championchip creiem que el manteniment d’un bon estat de salut també implica fer-se uns controls amb revisions periòdiques. Fruit d’aquests pensaments hem arribat a un acord amb Ergodinàmica Clínica, de manera que tots els nostres usuaris puguin accedir a realitzar-se un prova d’esforç, i en condicions especialment avantatjoses pels usuaris registrats a la xarxa social xipgroc.cat.

En què consisteix la PROVA D’ESFORÇ?

Analitza la resposta del cor a l’exercici i al màxim esforç. Es mesura el pols, la tensió i l’activitat elèctrica del cor a través d’aparells que el pacient portarà col·locats mentre camina sobre una cinta (primer a pas normal i després lleuger).

Amb aquesta prova és possible detectar patologies que no apareixen en condicions de repòs.

Si us interessa, seguiu aquest enllaç (http://goo.gl/FnNRD4), mireu el vídeo descriptiu i adquiriu la vostra prova, amb gasos o sense gasos.

Salut i quilòmetres!


959 Comments

Comments are closed.