El web xipgroc.cat arriba ja als 9.000 fans!

Published by championchip on

La mataronina Gisela Gilabert (1986) ha sigut la inscrita número 9.000 al web xipgroc.cat, pensat per als corredors populars amb xip groc, d’inscripció gratuïta i amb un calendari anual de més de 250 curses arreu de Catalunya.

Un cop superats els 9.000 seguidors, a pocs mesos des del llançament, agafem ritme de “cursa” i anem a fer els 10k.

A l’espai públic de xipgroc.cat hi trobareu tota la informació sobre les curses que cronometra Championchip (Lliga Championchip, Lliga Trail, Challenge BCN 10k, etc), presents i passades: dates, períodes d’inscripció, circuits i resultats.

A la Zona d’Usuaris de xipgroc.cat podràs:

  • Consultar els teus resultats
  • Descarregar-te els teus diplomes amb foto
  • Mirar gràfiques de ritme i posició relativa
  • Mirar els kms acumulats, curses en les quals participes i el teu millor registre
  • Compartir els teus resultats a les xarxes socials, tenir amics
  • Pertànyer al teu Club i puntuar a les Lligues

“M’agrada córrer per mantenir una vida saludable i millorar a les competicions, la Lliga ChampionChip és una manera de tenir el meu rànquing personal i anar sumant curses i quilòmetres”, diu la Gisela, que va comprar-se el xip groc de seguida que va començar a competir. “La meva primera cursa va ser l’any 2012 (Cursa de l’Aire a Cabrera de mar) i a partir d’ençà que em vaig animar a fer-ne més”.

Aquesta jove actualment està estudiant Relacions Laborals a la UB i treballa a la recepció d’un club esportiu. Sempre ha practicat esport, però a partir de fer un grup d’amistats que els encanta córrer es va motivar a sortir més i combinar-ho amb el gimnàs i altres activitats. “Córrer és un esport molt bonic, ja que gaudeixes de la natura, coneixes gent maca i amb poc temps que hi dediquis, si ho fas regularment, obtens resultats ràpidament”, diu.

Un cop descoberts l’afició i el plaer de córrer, “per tenir més motivació a l’hora d’entrenar, vaig decidir apuntar-me a una cursa de 10 km, fixar-me un objectiu”, diu. La Gisela abans feia més curses, ara per la poca disponibilitat que té no pot fer-ne les que voldria i és més selectiva a l’hora d’escollir una cursa. Últimament està fent més de muntanya perquè li motiva més la Lliga Trail Championchip i ha descobert altres emocions. La seva MMP és de 49min en 10km i d’1h 46min en mitja marató.

També m’agrada anar a les curses amb amigues o amb els companys del club amb el qual entreno, de fet estem pensant a donar d’alta un grup per a participar a la Lliga Trail, tots junts com a Equip, i tenir una motivació afegida. Amb el web xipgroc.cat tot són facilitats i això ens ajuda a motivar-nos.


1.333 Comments

Comments are closed.