És que ens hem tornat bojos i no hi ha més dies a l’any per córrer?

Published by championchip on

Per Alèxia Petriz Fisas (@alexiapetriz).

Parlar de les festes nadalenques és parlar d’àpats, d’ingerir més calories de les que podem cremar en pocs dies, i també, és clar, de beure més del normal, començar amb la “copeta” de vi blanc, després fer-ne una altra de negre i acabem fent sobretaula amb el cava (motius per brindar no en falten), torrons, neules, licors… I així fins que en la majoria dels casos acabem tips i preparats per acabar rodolant. No és cap secret, però com dir que no a tantes delícies preparades amb tant amor i dedicació?

I és que quan s’apropa cap d’any fem la previsió i pensem que, per tot el que ens espera, millor que ens apuntem a córrer i a fer l’última o la primera cursa per acomiadar o bé per estrenar l’any. Així, pensem, segur que ens motivem a entrenar, a baixar els canelons i els torrons i fem salut. No us enganyaré, se li diu consciència i a hores d’ara ja sabem com tractar-la… via lliure per menjar i beure tant com vulguem (o puguem) i per començar l’any amb una bona actitud!

Després surts a rodar i passa que costa més mantenir el ritme de sempre, que sents que el cos et pesa, o que després de fer exercici necessites descansar més del compte per aguantar la festa que t’espera aquests dies i en les quals cal estar “a tope”. L’ocasió de reunir-se amb amics i familiars per passar-ho bé s’ho mereix! No cal que preguntis al del teu costat si ha entrenat prou, la resposta serà unànime, així que és hora de rendir comptes, cadascú amb si mateix.

Però com se’ns acut córrer un dels dies en què menjarem i beurem més de l’any? És que ens hem tornat bojos i no hi ha més dies que Cap d’Any per fer una cursa? Això ens diran, mentre fem l’últim sopar de l’any. Sí, però ens divertim. I més, sabent el què ens espera a taula, una de les principals motivacions secretes, evidentment, per córrer un dia com aquest.

És un clàssic per qualsevol corredor, és tradició i com sabeu els costums no es poden trencar!


65 Comments

Comments are closed.