6-D, 37a Cursa de Sant Andreu

Published by championchip on

La 37a Cursa de Sant Andreu se celebra el dia 6 de desembre de 2015 i es dóna la sortida al passeig de Fabra i Puig, davant les instal·lacions del C.N. Sant Andreu a les 09.00 h.

La distància és de 5k, donant una volta a un circuit homologat per la  Federació Catalana d’Atletisme. Aquesta cursa puntuarà per a la Lliga Championchip 2015.

El circuit transcorre per les zones més emblemàtiques de Sant Andreu, al costat del camp de futbol, el col·legi de la majoria d’Andreuencs, “els padres”, l’església de Sant Andreu del Palomar, la casa Bloc i torna pel mateix carrer Gran, per davant del mític Versalles a la plaça del Comerç. Consulta aquí la fisonomia del circuit: http://goo.gl/xXzi5x

Un cop més aquest any disposarem de calaixos, això que agraïm tots els que correm en curses tan populars i que ens evita els entrebancs de les sortides multitudinàries per trams “estrets”. Per entrar a qualsevol dels tres calaixos caldrà tenir marca acreditada al circuit de curses de Barcelona Challenge 10k.

Com a curiositat de la cursa heu de saber que és considerada una de les curses “vermelles” de Barcelona. Ara fa uns anys, als inicis de la Lliga Championchip i de la Challenge 10k, es va formar una anella de curses a la ciutat que estaven connectades per la línia 1 del Metro, és a dir la línia Vermella. A hores d’ara, d’aquelles històriques: Cursa de Sants, Cursa del Clot, Jean Bouin, Cursa de Sant Andreu i Cursa La Sagrera, hem acabat amb 17 curses a la Challenge i més de 150 a la Lliga Championchip.

Animeu-vos i participeu!


978 Comments

Comments are closed.