Si vols tenir el teu propi club de córrer, entra a xipgroc.cat

Published by championchip on

Per Alèxia Petriz Fisas (@alexiapetriz)

Corres en grup i voldríeu ser un club o busques gent per córrer?

Si llegeixes això, segurament ets un/a autèntic/a runner, coneixes una llarga sèrie d’apps i domines les xarxes socials. Doncs bé, com a corredora amateur he provat una gran varietat d’aplicacions mòbil que registren per satèl·lit una infinitat de paràmetres sobre el recorregut. He de dir que xipgroc.cat és quelcom diferent. Es tracta d’una plataforma, una barreja entre un grup de Facebook i d’aplicacions, pensada per a corredors populars que pateixen, entre altres coses, marquitis i tenen ganes de pertànyer a un grup.

No importa la marca, sinó la passió per córrer i per compartir interessos amb altres amistats. Podràs formar part d’un club virtual de corredors, ja sigui amb els companys i les companyes de la feina, del gimnàs, del barri, etc, però, com qualsevol associació, només podràs ser d’un club, com a la vida real.

El valor afegit: Més paràmetres sota un criteri unificat

Respecte a les apps més conegudes de running, el valor afegit d’aquesta web és l’origen de les dades, procedents de Championchip, fet que facilita un criteri unificat de l’historial de temps, a més d’oferir dades úniques com la posició en una cursa. També podreu compartir histories, marques personals i experiències amb la vostra gent preferida. Així, podreu guanyar competència i planificar entrenaments segons el rànquing de cada club.

He de reconèixer que la idea és bona. Tinc la sort de tenir una família esportiva, així que he volgut fer la prova i he començat amb un club familiar. Tots som molt de xarxes, així que confio que ràpid aprendrem com funciona. Primer ens haurem de registrar, però es tracta d’un pas senzill i ràpid: fer un repàs a la fotografia més pro en què sortim corrent i posar-la de perfil, deixar compartir els resultats de les curses i publicar posts dels temes que ens interessin.

Córrer és un acte social

Des d’aquí, animo a registrar-se a tots els qui estem bojos per córrer i als qui ens agrada cansar-nos i suar, encara que sigui diumenge al matí! I és que córrer és un acte social, que si es fa en grup, es tradueix en més motivació, disciplina, constància i, sobretot, en felicitat.


859 Comments

Comments are closed.