11-O, VI Cursa de la Tardor: una 10k amb botifarrada popular inclosa

Published by championchip on

El proper diumenge 11 d’octubre a les 9.30h del matí tindrà lloc a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) la VI Cursa de la Tardor, una 10k urbana i circular que inclou esmorzar amb botifarra i cervesa per recuperar forces.

La Cursa de la Tardor de Sant Andreu de la Barca és una prova de 10k d’asfalt, amb sortida i arribada a l’avinguda de la Constitució. El tret de sortida serà a les 9.30h del matí.

Els organitzadors de la VI Cursa de la Tardor ofereixen servei de dutxes i de guarda-roba i pàrking per a 800 vehicles, a tocar del lloc de sortida i arribada de la prova. Els dorsals es recolliran el mateix matí de la prova de 8h a 9h.

També està prevista una botifarrada popular per als corredors i una pintada de guix sobre el terra, a la explanada del mercat setmanal per als nens i nenes assistents, de les 9.45h a les 11h.

“Amb treball i il·lusió es pot arribar molt lluny, qui ho hagués dit fa sis anys quan vam fundar el Club Atletisme Sant Andreu de la Barca…”, ha dit Jose Cortés, president del club.

Cortés agraeix a col·laboradors, patrocinadors i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca l’ajuda rebuda i “a tots els atletes que vinguin, pel seu vot de confiança en la nostra cursa”. Cronometra Championchip.


665 Comments

Comments are closed.