Matinal atlètica pel treball digne i contra el càncer infantil, a Parets del Vallès

Published by championchip on

El proper diumenge 4 d’octubre tindrà lloc a Parets del Vallès la 2a Cursa pel Treball Digne (10k) i la 1a Marxa Popular (5k), organitzada per la Unió General de Treballadors (UGT) de Catalunya amb un doble objectiu: reivindicar drets laborals per a tothom i recaptar fons per la investigació del càncer infantil.

Per garantir que tots els participants tinguin una arribada èpica i aplaudida pel públic assistent, tant la cursa com la marxa començaran al pavelló municipal d’esports i acabaran a les pistes d’atletisme de Parets del Vallès. La cursa 10k donarà el seu tret de sortida a les 10h i la marxa 5k a les 10:30h.

Objectiu solidari

La UGT organitza aquesta matinal atlètica solidària amb la intenció de destinar la recaptació obtinguda amb les inscripcions a la investigació de la histiocitosi i el càncer infantil que duen a l’Hospital Sant Joan de Déu, així com a “la lluita de l’Arnau”.

La lluita de l’Arnau

L’Arnau es un nen de Parets del Vallès a qui li van detectar histiocitosi als dos mesos i, tot seguit, la síndrome hemofagocítica. “És l’únic nen del món que pateix les dues malalties i els seus pares, des del primer moment, no han parat de treballar per aconseguir fons per a la investigació”, expliquen els responsables d’aquesta matinal atlètica i solidària.

Preus i suports

El preu de la inscripció per a la marxa popular 5k és de 6 euros, i per a la cursa 10k, de 10 euros amb xip groc, i 12 euros amb xip de lloguer.

Organitza la UGT amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Parets del Vallès, el Bang de Sant i Teixits, la lluita de l’Arnau, Runners 42.2 de Parets i l’Hospital Sant Joan de Déu. Cronometra Championchip.

Categories: GeneralLliga

1.109 Comments

Comments are closed.