Una 5k per Collserola, pels nens i nenes etíops

Published by championchip on

El diumenge 1 de juny de 2014, a les 9:30h, tindrà lloc la 2ª Cursa Solidària AFNE en un circuit de 5.660 m per la Carretera de les Aigües del Parc Natural de Collserola, Barcelona, amb sortida i arribada a la plaça Mireia.

Aquesta atractiva prova atlètica està organitzada per l’Associació de Famílies de Nenes i Nens d’Etiòpia (AFNE), amb el suport del Patronat del Parc de Collserola, i té finalitats benèfiques: la recaptació anirà per a la cooperació amb el centre materno-infantil de Muketuri a Etiòpia.

Si voleu gaudir d’una cursa popular en el marc d’un paratge natural a tocar de la capital i, alhora, col·laborar amb una bona iniciativa solidària, la 2ª Cursa Solidària AFNE és la vostra prova. Les inscripcions es poden fer a la web fins el dimecres 28 de maig (12 euros, amb xip groc propi; 14 amb xip de lloguer) o fins que s’esgotin les 800 places de límit. Els dorsals i els xips de lloguer es recolliran a la sortida entre les 8.00h i les 9.00h del matí del mateix dia de la prova.

Sorteig de 5 dorsals
Des de Championchip sortegem cinc dorsals per participar en aquesta 2ª Cursa Solidària AFNE. Per optar al premi només heu de fer “m’agrada” a l’enllaç de la notícia de la cursa que trobareu al facebook. Teniu de límit fins divendres 4 d’abril a les 18h.

Guanyadors: Joaquim Mussull,Jordi Lucia Oliveras, Ivan Martinez Gallardo, Alba Bosch Palacio i Ferran Giones.

Categories: Lliga

6.369 Comments

Comments are closed.