El Periódico de Catalunya dedica 4 pàgines als runners

Published by championchip on

Curses que tanquen inscripcions superant totes les expectatives. Creixement exponencial de les proves més mítiques, any rere any. L’augment imparable de la participació femenina. La varietat de l’oferta, entre curses populars urbanes de 5k, 10k, mitges o maratons, proves de muntanya, d’orientació, triatlons, etc. O la implementació del xip groc.

Són alguns dels temes que tracta el reportatge de quatre pàgines, amb menció i fotografia a la portada i tot, que signa el periodista Sergi López-Egea, aquest dissabte 23 de novembre, al El Periódico de Catalunya, amb el testimoni de diversos experts en el tema, atletes, empresaris i corredors veterans.

El trobareu als quioscos, versió catalana o castellana, i també a internet.

Fotografia extreta de la notícia: Un grup d’atletes populars corren a la mitja marató de Granollers del 2012. JORDI COTRINA


976 Comments

Comments are closed.