Guanyadors dels 5 dorsals per a la nova Cursa Eurofitness

Published by championchip on

El proper diumenge 1 de desembre s’estrena una nova prova a la Lliga, la 1a Cursa Eurofitness, amb un circuit urbà de 5k i 10k, que finalitza a la pista d’atletisme de Can Dragó, al barri de Nou Barris de Barcelona.

La prova consistirà en realitzar una volta, en el cas dels corredors que optin per la modalitat 5k, i en fer-ne dues, els de la 10k. Les dues opcions inclouen el fet de gaudir de les sensacions de finalitzar la prova en el tartà de la pista de Can Dragó.

Championchip sorteja cinc dorsals per a la 1a Cursa Eurofitness, a través del facebook. Per guanyar un dels dorsals cal estar inscrit a la Lliga. Data límit per participar, el dimarts 5 de novembre a ls 20h.

Ja tenim els guanyadors: Juanjo Mateos, Yolanda Sampietro Carmona, Felip Manzanera Perez, Rosa Suñé Barniol i María Esquinas Esquinas. Moltes felicitats! Us heu de posar en contacte per missatge privat al facebook abans del 22 de novembre per poder formalitzar la inscripció.

Tota la informació i inscripcions a la web.

 

Categories: Lliga

687 Comments

Comments are closed.