Clausura i premis de la 1a edició del ‘Corrent fem Barça’

Published by championchip on

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i el responsable de l’Àrea Mèdica, Jordi Monés, van entregar el passat diumenge 19 de maig a la tarda els premis als millors classificats de la primera edició del ‘Corrent fem Barça’, la lliga de curses populars per als socis del club amb xip groc, que ha comptat amb més de 700 participants.

L’acte d’entrega de guardons va tenir lloc a la Sala París del FC Barcelona, on van rebre el seu trofeu i el reconeixement del club els tres primers classificats absoluts, així com els de les quatre categories de què constava la Lliga, tant en l’apartat masculí com en el femení.

En homes, els millors en la categoria absoluta van ser David Francome, Emilio Fernández i Jordi Torrente, mentre que en dones, el podi va ser per a Sílvia Arquer, Núria Viñas i M. Isabel Magdaleno. (Podeu veure la resta de guardonats en els quadres adjunts.)

‘Corrent fem Barça’ és una competició pensada per als socis i simpatitzants del club blaugrana amb xip groc, que aprofita 10 de les curses de la Lliga Championchip, que en aquesta primera edició ha tingut més de 700 inscrits.

El FC Barcelona vol fomentar la participació dels socis en curses atlètiques populars com a mitjà per a una millor qualitat de vida. L’objectiu és que la iniciativa sigui punt de trobada del col·lectiu blaugrana i nexe entre la condició de barcelonista i l’afició a córrer.

FOTOGRAFIA: Els guardonats i guardonades de “Corrent fem Barça”. FCB.


1 Comment

Comments are closed.