Test de 10k homologable a la Carretera de les Aigües

Published by championchip on

El dissabte 23 de març a les 9 hores del matí, s’organitza la primera tirada de 10k vàlida per obtenir marca per als calaixos de les principals 10k.

Aquest test tindrà lloc al concorregut i mític circuit obert de la Carretera de les Aigües, al Parc natural de Collserola, amb sortides per a grups de 5 persones, en intervals de tres minuts. El traçat, de 5km de longitud, tindrà control de pas a la sortida, l’arribada i el km 5. Els participants podran fer 10 km, anada i tornada, o només 5 km, parant a l’extrem.

Per participar en aquesta primera 10k homologable a la Carretera de les Aigües només cal ser propietari d’un xip groc i reservar una plaça. El preu de la inscripció és de 4 euros i el pitrall es recollirà el mateix dia de l’activitat, una hora abans de la sortida. S’acceptaran inscrits el mateix dia (5 euros) fins a un límit de 150 participants. L’última sortida serà a les 10.30 hores del matí.

Aquí podeu llegir el reglament i fer l’inscipció. Els resultats es penjaran a la web un cop arribat l’últim atleta. Si la proposta és ben rebuda es podrà repetir el dissabte 6 d’abril.


938 Comments

Comments are closed.