Tot inclòs: córrer i visitar la ciutat

Published by championchip on

Un 35% dels 14.000 participants a la Mitja Marató de Barcelona d’aquest 2013 eren estrangers, provinents de més de 80 països, entre els quals destaquen França (amb 720 corredors), Anglaterra (633), Itàlia (313), Holanda (259), Alemanya (232) i els Estats Units (102).

La presència de corredors de fora de l’Estat espanyol demostra la capacitat d’atracció que tenen les proves organitzades a Barcelona, com ara la Marató, la Mitja, Nassos, Bombers o Jean Bouin, entre d’altres, que convoquen atletes populars francesos, anglesos, italians, holandesos, alemanys i nord-americans, però també portuguesos, belgues, irlandesos, suissos, andorrans, russos, polonesos, suecs, etc.

Un pack que inclou cursa, mini vacances… i petició de mà!
Empreses com l’anglesa Running Crazy organitzen viatges per a grups, equips o corredors individuals que desitgen comprar l’experiència completa: vol, hotel, visita a la ciutat escollida… i cursa, tot inclòs. En el cas de la parella britànica formada pel professor d’educació física Carson Tweedie i l’especialista en optometria Amy Sheppard, el pack incloïa també una petició de mà.

En Carson i l’Amy van contractar els serveis de l’agència per participar en la darrera edició de la Cursa dels Nassos de Barcelona. El que no sabia l’Amy, era que Carson li demanaria per casar-se, després de rodar una estona pel Parc Güell, amb un anell inspirat en l’obra de Gaudí, comprat a la botiga de regals. Tots dos vestits per córrer, suats i somrients… Ella va dir que sí.

“Barcelona és la primera ciutat de l’estranger que visitem junts, després de tres anys sortint. Havíem vist el Parc Güell des d’un bus turístic… però teníem ganes d’entrar-hi”, explicava en Carson. “No tenia ni idea que tingués pensat demanar-m’ho”, afegia l’Amy. La parella es va conèixer quan van coincidir en Cobra Running Club del seu país. La propera vegada que vinguin a córrer a Barcelona, ho faran com a senyor i senyora Tweedie.

Categories: General

762 Comments

Comments are closed.