Tots els premiats Lliga Championchip 2012

Published by championchip on

Més de dues-centes persones van assistir el dissabte 26 de gener a la gala d’entrega de premis de la Lliga Championchip 2012, que va tenir lloc a l’hotel Don Candido de Terrassa i va comptar amb una taula rodona sobre “la incorporació de la dona a les curses populars”, un breu resum de la història de la Lliga, un anàlisi de l’evolució de la participació femenina i un piscolabis.

En el moment del lliurament, els guanyadors van anar pujant a la tarima per rebre el trofeu de mans de la corredora manresana i campiona d’Espanya Txell Calduch i el director tècnic de Championchip a Catalunya, l’exolímpic i maratonià Andreu Ballbé, i per fer-se la foto de rigor.

Tot seguit podeu veure el llistat complet de tots els premiat entre els quals destaquen David Guiamet, primer absolut masculí; MªCarmen Auñón, campiona absoluta femenina; Abelardo Puerta, primer del rànquing masculí; Núria Salvat, primera del rànquing femení; Jordi Lucía, amb 66 curses corregudes en un any; Òscar Piquera i Elena Segura, primers d’Eolymp.cat; i els equips Baseamado.com, guanyadors en categoria mixta i masculina, i Slop.Cat Sabadell, en femenina.

Moltes gràcies a tots per haver participat, un any més a lliga. Us convidem a continuar competint i gaudint amb els amics de la Lliga Championchip 2013, que va arrencar el passat diumenge 13 de gener amb la Mitja de Sitges.

Podeu consultar les classificacions de les diverses categories, individuals i per equips, a la web. Els guanyadors d’aquest any són: