El futbolista Xavi Hernández recomana ‘Town of runners’

Published by championchip on

El jugador del FC Barcelona Xavi Hernández dóna suport a la Mitja Marató de Terrassa i, per anar fent boca, us convida a la projecció de la pel·lícula Town of runners, sobre una comunitat de corredors etíops per a qui l’atletisme és l’únic camí per sortir de la pobresa.

La projecció del documental Town of runners, realitzat per Jerry Rothwell, tindrà lloc el divendres 11 de gener de 2013, a les 19.30 hores, al Centre Cultural Terrassa, de la rambla d’Egara, 340. La recaptació per la venda dels DVD (a 10 euros) anirà destinada a l’Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE).

Al final de la projecció hi haurà una taula rodona moderada pel periodista de TV3 Santi Padró i amb la presència de Ricardo Domingo, president de l’AFNE; Miquel Àngel Cos, fisioterapeuta del CAR i la RFEA; Emili Ricart, fisioterapeuta del FC Barcelona; Alfons Abellán, maratonià i olímpic; Mª Antonia Lizarraga, doctora en nutrició i dietètica; Josep Salvador, metge especialista de l’esport i Emili Asín, organitzador de la Mitja de Terrassa.

La 14a Mitja Marató Ciutat de Terrassa tindrà lloc el proper diumenge 27 de gener i forma part de la Lliga Championchip 2013.

Categories: Lliga

1 Comment

Comments are closed.