Preguntes freqüents championchip.eolymp.com

Published by championchip on

Què és championchip.eolymp.com?
championchip.eolymp.com és una xarxa social pensada per als corredors de curses de ChampionChip.

Introduint el codi del teu xip groc al teu perfil podràs inscriure’t a les curses, consultar els teus resultats i els dels teus amics i trobar informació actualitzada de totes les curses de ChampionChip.

A championchip.eolymp.com hi tens tot el que un corredor pot necessitar.

Perquè championchip.eolymp.com?
ChampionChip, empresa catalana de cronometratge confia en la tasca que eolymp realitza per a millorar l’experiència de milers d’esportistes cada dia.

eolymp és una spin-off de la UPC que aplica les noves tecnologies al món de l’esport.

ChampionChip i eolymp comparteixen visions de l’esport com l’autosuperació, la competitivitat i l’esforç. Per això han creat championchip.eolymp.com per donar una millor experiència als corredors de les curses ChampionChip.

Troba les curses ChampionChip amb el logo compartit Championchip – eolymp:

El teu usuari de championchip.eolymp.com és el mateix que eolymp.com. Entra-hi i descobreix totes les novetats sense tornar-te a registrar.

Ara que hi ha championchip.eolymp.com, què passa amb eolymp?
eolymp continua existint com a xarxa d’esportistes, hi trobaràs altres esports i competicions i, en breu, també serveis d’entrenament.

championchip.eolymp.com conté funcionalitats especials i útils per als corredors que competeixen amb xip groc.

Els usuaris són compartits entre eolymp.com i championchip.eolymp.com. Hi ha un únic usuari per als dos portals. Un cop hagis accedit a una de les xarxes d’esportistes amb el teu usuari i contrasenya, no farà falta que tornis a introduir les dades per accedir a l’altra xarxa d’esportistes.

Privacitat championchip.eolymp.com
A championchip.eolymp.com i eolymp.com ens preocupa la privacitat dels nostres usuaris. Les vostres dades personals són tractades amb tot el rigor que marca la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades). Mai mostrem les vostres dades personals i resultats en obert sense el vostre consentiment.

Com creo un compte championchip.eolymp.com
El teu usuari de championchip.eolymp.com és el mateix que eolymp.com. Entra-hi i descobreix totes les novetats sense tornar-te a registrar.

Si encara no estàs registrat, entra a http://championchip.eolymp.com/?q=ca/user/register i introdueix les teves dades personals i el codi del teu xip groc i comença a gaudir d’una millor experiència de les teves curses ChampionChip.

Cerca els teus amics i comparteix resultats. Recorda que amb aquest usuari també podràs accedir a http://eolymp.com per gaudir d’un entrenament complert i d’altres esports i competicions.

M’he registrat a championchip.eolymp.com i no m’hi apareixen els meus resultats
Els resultats de les curses es van afegint a mesura que les vas realitzant un cop t’has registrat. Assegura’t de tenir ben introduït el codi del xip groc.

No puc iniciar la sessió
Comprova que el teu usuari i contrasenya són correctes. Si no recordes la contrasenya, te la tornem a enviar. Cal que segueixis les instruccions d’aquest enllaç. Si no resols el problema, envia un correu a eolymp@championchip.cat indicant el teu nom, usuari i codi de xip groc.

Com puc modificar les dades del meu perfil
Entra al menú Perfil de dalt a la dreta i clica sobre el botó Editar. Allà hi apareixen diversos botons per modificar la informació del teu perfil. Recorda que cada cop que editis informació cal prémer el botó de Guardar que trobaràs a sota la pàgina.

On he d’introduir el meu codi de xip groc
Entra al menú Perfil de dalt a la dreta i clica sobre el botó Editar. Clica sobre el botó Equipament i introdueix el codi del xip groc. Recorda que cada cop que editis informació cal prémer el botó de Guardar que trobaràs a sota la pàgina.

No accepta el codi del xip groc
En cas que no se’t guardi el codi del xip groc, envia una mail amb el codi i el teu nom complet a eolymp@championchip.cat.

He canviat de xip groc, què passa amb els meus resultats
No passa res. Introdueix el nou codi de xip en Equipaments i seguiran carregant-se els resultats normalment.

He canviat de xip groc i ja tenia curses inscrites amb el xip antic, com puc assegurar que els meus resultats apareixeran a championchip.eolymp.com
Hauràs d’anar a incidències de la cursa i indicar que has canviat de xip groc, d’aquesta manera apareixeràs correctament als resultats i a championchip.eolymp.com

He introduït el xip groc i no m’apareixen els resultats de curses passades
El registre no té efecte retroactiu, només apareixeran aquelles curses que hagis fet a partir del teu registre a championchip.eolymp.com

Vull convidar un amic a championchip.eolymp.com
Ens enorgulleix que vulguis compartir la teva experiència de l’esport amb els teus amics. Actualment l’únic sistema és enviar-li un mail o compartir al seu mur de Facebook o Twitter l’enllaç següent: http://championchip.eolymp.com/?q=ca/user/register

Estem treballant per facilitar-vos la feina.

Vull veure els resultats d’un altre usuari
Per poder veure els resultats d’un altre usuari de championchip.eolymp.com cerca’l a la pestanya d’Amics i sol·licita’n la seva amistat. A partir d’aquest moment, l’usuari podrà veure els teus resultats i tu podràs veure els seus.

He tingut un problema a l’inscriure’m
El nostre sistema és molt fiable, però hi poden haver imprevistos, i ho lamentem. Sisplau, informa’ns de qualsevol dubte o problema a nuri@championchip.cat.

Requisits tècnics de championchip.eolymp.com
Cal que disposis d’un dispositiu amb connexió a internet i navegador web.

Puc utilitzar championchip.eolymp.com des de fora de Catalunya?
Sí, championcip.eolymp.com es pot utilitzar des de qualsevol indret amb connexió a internet.

Puc utilitzar championchip.eolymp.com des de diverses ubicacions?
Sí. Pots estar connectat a la teva sessió championchip.eolymp.com des de diversos dispositius alhora. Només cal que els teus dispositius tinguin navegador web.

Puc tenir un portal similar ‘costumitzat’ per la meva marca?
Sí, posa’t en contacte a hermes@eolymp.com i ells contactaran amb tu per informar-te de les condicions i les opcions que tens.

Categories: General

1.411 Comments

Comments are closed.