L’època daurada de les curses populars

Published by championchip on

En paral·lel als alts i baixos dels atletes professionals, que aquests dies tenen el seu aparador més vistós als Jocs Olímpics de Londres, cada vegada són més els que parlen de l’època daurada de les curses populars.

És aquest atletisme “festiu”, “capritxós” i “familiar” de què parla Miquel Molina (a La Vanguardia d’aquest 8 d’agost); proves per a tots els públics que, com demostren les xifres, s’organitzen cada vegada més en diverses ciutats catalanes i durant tot l’any.

Un calendari de curses populars que respon a una realitat aclaparadora: cada cop hi ha més persones que s’apunten a això del córrer com a forma de vida, per fer salut i passar-ho bé amb els amics.

Imatge de: http://www.london2012.com/photos


387 Comments

Comments are closed.