La TRANSPYR arriba arriba al Cantàbric

Published by championchip on

Prova superada. Després de 8 intenses etapes, els participants de la Transpyr Adventure 2012 han creuat els Pirineus en BTT, del Mediterrani al Cantàbric. Més de 200 ciclistes van sortir de Roses el passat dissabte 30 de juny i han arribat a Donostia – San Sebastián aquest dissabte 7 de juliol.

La victòria de la 8a etapa, que anava de Elizondo a Donostia, ha estat per a l’equip Camprodon, format per Joan Compte i Jaume Guàrdia.

Finalitzada la travessa, cronometrada per ChampionChip, els tres primers llocs de la classificació general són per als equips Fundación Alberto Contador (Daniel Martínez i Emilio Vivian), Camprodon (Joan Compte i Jaume Guàrdia) i Bicimax.com (José Antonio Ruiz i Isaac Ruiz).

Podeu consultar totes les classificacions, general i per etapes al blog de la Transpyr.

La TRANSPYR arriba al seu equador (3-7-2012)

Amb l’etapa d’aquest dimarts 3 de juliol (Pont de Suert – Ainsa), la Transpyr Adventure 2012, cronometrada per ChampionChip, arribava al seu equador. La travessa als Pirineus en BTT comptava en aquesta edició amb 220 bikers, que van acceptar el repte d’anar de Roses a San Sebastian en 8 duríssimes i bellíssimes etapes de muntanya. Són un total de 820 quilòmetres, del mar Mediterrani a l’oceà Atlàntic, amb 20.300 metres de desnivell acumulat.

Aquesta espectacular i exigent prova ciclista va començar el passat dissabte 30 de juny i té prevista l’arribada a Donostia el proper dissabte 7 de juliol. Per ara, els equips (formats per dos o tres integrants) han hagut de fer front a tot tipus de climatologia: des de les altíssimes temperatures, pròpies de l’onada de calor, fins a les fortes tempestes pròpies d’aquesta zona i època de l’any.

Transcorregudes les quatre primeres etapes (Roses, Camprodon, La seu d’Urgell, el Pont de Suert i Ainsa), els equips més ràpids van ser Team Buff International (que va abandonar la prova a Ainsa, donat que només participaven a la meitat de la cursa); el Camprodon i la Fundación Alberto Contador.

Fotos de Marc Roca (1 i 2) i Championchip (3)


765 Comments

Comments are closed.