Triatló escolar a la Mar Bella

Published by championchip on

Un any més, Championchip cronometra la TRIATLÓ i la BIATLÓ escolars organitzades per l’Ajuntament de Barcelona a les platges del Bogatell, Mar Bella i Nova Icària, i a les Piscines Bernat Picornell, l’Estadi Olímpic i l’Anella Olímpica, respectivament, amb alumnes de 6è de primària i de primer cicle de secundària, els dies 29 de maig i 1 de juny.

La triatló va tenir lloc el passat dimarts 29 de maig i va constar de 50 metres nedant a la platja, un circuit de 1,5 quilòmetres en bicicleta pels passeig i un quilòmetre corrent pel litoral. Més de 1.400 nens de 28 escoles diferents van completar la prova amb èxit.

La biatló té lloc el divendres 1 de juny i consta de 50 metres nedant a les Picornell i una carrera de 1.500 metres per l’Estadi i l’Anella Olímpica.

L’activitat té la intenció de promoure la pràctica física saludable entre els nois i noies de la ciutat de Barcelona.


1.169 Comments

Comments are closed.