Ja tenim les guanyadores dels 5 conjunts Cherry Sport!

Published by championchip on

I per les que no heu tingut sort, encara queden 10 conjunts de la nova col·lecció esportiva Cherry Sport per les 10 primeres noies amb xip groc que creueu l’arribada de la cursa “Mulla’t i corre” de Montmeló.

Les afortunades del sorteig són: Sònia Miró Minaya, Núria Atalaya Pérez, Montse Miro Minaya, Sandra Santiago Fernández i Núria Salvat Rovira.

Moltes felicitats a les premiades i molta sort a totes diumenge!

15-4-2012 Noies, regalem 15 conjunts Cherry Sport!

Sortegem 5 conjunts de la nova col·lecció esportiva Cherry Sport entre les dones inscrites amb xip groc a la cursa “10k Mulla’t i corre – Montmeló” del 29 d’abril. També s’obsequiarà amb 10 conjunts més a les 10 primeres dones que creuin la meta. Són sostenidors i calcetes esportives de la marca Intima Cherry pensats especialment per a la dona en moviment (4 sostenidors, 4 nivells d’intensitat).

Per participar en el sorteig només cal constar com a inscrita oficialment a la cursa de 10 km de Montmeló “Mulla’t i corre”, ser propietària del xip groc i fer “M’agrada” a la fotografia d’Intima Cherry del facebook de ChampionChip.

Teniu temps per participar fins a les 22h del dimecres 25 d’abril. Anunciarem el nom de les guanyadores dels 5 conjunts sortejats el dijous 26 a través de Facebook i la web. Els 15 productes Cherry Sport s’entregaran el mateix dia de la cursa, diumenge 29 d’abril, després de l’entrega de premis dels guanyadors.

Els premis no són acumulables i la no assistència a l’entrega implica la seva renúncia.

Podeu seguir les novetats d’Intima Cherry al seu facebook.


294 Comments

Comments are closed.