Tot a punt per a la Costa Brava Xtrem Running

Published by championchip on

Tot a punt per a la IV edició de l’espectacular Costa Brava Xtrem Running, que es disputarà pels camins de ronda del litoral gironí els dies 18, 19 i 20 de maig. Aquesta trail running única en la seva especialitat consta de 135 quilòmetres distribuïts en tres etapes (25km, 55km i 55km), la primera de les quals, la més popular, que es pot córrer independentment, puntua a la Lliga Internet Championchip.

Aquesta cursa pels camins de ronda gironins, se celebrarà amb les seves dues modalitats habituals: la Selva Marítima (una sola jornada, de Blanes a Tossa, 25km) i la Xtrem (en tres jornades, de Blanes a Portbou, 135km).

Per a la Selva Marítima, de 25 km, les inscripcions es tancaran el 10 de maig. Per a la Xtrem, de 135 km de recorregut en tres dies, l’organització ofereix dues possibilitats d’inscripció amb o sense hotel. Les inscripcions, en aquest cas, es tanquen el 31 de març.

“A vegades no fa falta marxar molt lluny per veure paisatges increïbles”, va assegurar l’aventurer Albert Bosch, a la presentació de la cursa.

La IV edició d’aquesta carrera tan especial, que l’ultrafondista Xesc Terés defineix com “un viatge apassionant”, comptarà amb un perfil més internacional que mai, ja que, fins ara, hi ha inscrits participants procedents de França, Andorra, Bèlgica, Holanda, Colòmbia, El Salvador, República Dominicana, Guatemala, Alemanya, Perú, Anglaterra, Mèxic, Xile, Costa Rica, Egipte, Panamà, Argentina, Xina i Suècia, entre d’altres paisos.

La presentació va tenir lloc el passat dia 15 al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona, amb presència de Victor Patsy, Jaume Tolosa, Xavi Marina, Ivan Tibau (Secretari General de l’Esport de la Generalitat), Xesc Terés i Albert Bosch.


1.421 Comments

Comments are closed.