Ja tenim els guanyadors dels 6 iSports!

Published by championchip on

Ja tenim els guanyadors dels 6 iSports:

  1. Joan Grau Rodriguez, dorsal 11540
  2. Carles Gómez Ametller, dorsal 6519
  3. Joan Marsans, dorsal 16473
  4. Joan Fabre Jordan, dorsal 1650
  5. Susanna Llopart Belloc, dorsal 11198
  6. Susanna Ballester, dorsal 4616

Els premis es donaran el divendres 23 de març a les 18h a l’Expo de la Marató de Barcelona, a l’stand de Monster Products. Comptarem amb la presència d’en Roger Roca i la Meritxell Calduch que lliuraran els iSports als guanyadors. Us hi esperem a tots!

Moltes gràcies a tots als qui heu participat i molta sort a la marató!

Sortegem 6 iSports entre els xips grocs de la Marató (15 de març)

Monster Products – iSports i ChampionChip – Mylaps sortegen 6 iSports, els auriculars per a atletes i esportistes d’elit, entre tots els corredors amb xip groc inscrits a la Marató de BCN.

També s’obsequiarà amb 6 iSports Monster als tres primers homes i les tres primeres dones que creuin la meta de la Marató de Barcelona i que participin a la Lliga ChampionChip.

Normes Sorteig

Cal constar com a inscrit oficialment a la Marató de Barcelona, ser propietari de xip groc i participar en el sorteig del twitter o el facebook de ChampionChip i Monster Europa.

Via Facebook LligaChip:

Fes: “M’agrada” a la fotografia i escriu en el Mur quin model d’iSports t’agrada més, els de color blau “iSport Immersion” o els de color groc “iSport Livestrong”.

Via Twitter de @LligaChip:

Fes un tweet a @LligaChip i utilitza els 2 hashtags: #iSportsLoveRun i #maratobcn
Comenta quin model t’agrada més: “iSport Immersion” o bé els “iSport Livestrong”

Tweet Exemple: @LligaChip m’agraden els grocs! iSport Livestrong #iSportsLoveRun #maratobcn

Teniu temps per participar fins el dia 22 de març al migdia (12h). Anunciarem el nom dels guanyadors dels iSports el mateix dia a través de Facebook, Twitter i web. IMPORTANT: ens posarem en contacte durant el dia 23 amb els guanyadors perquè ens facilitin les seves dades per verificar que estan inscrits a la Marató amb xip groc.

Els premis es donaran el  divendres 23 de març a les 18h a l’Expo de la Marató de Barcelona, a l’stand de Monster Products. Comptarem amb la presència d’en Roger Roca i la Meritxell Calduch que lliuraran els iSports als guanyadors.

Passada la Marató de Barcelona anunciarem els tres primers atletes homes i dones participants a la lliga Championchip que hagin creuat la meta.

Molt aviat, més informació sobre els beneficis de Monster només per a #runners @LligaChip, gràcies a @Monster_Eu

ZurichMaratódeBarcelona @maratobcn
Monster Eu – xarxes socials corresponents a Europa: Twitter @Monster_EU i Facebook MonsterEU

 


1.786 Comments

Comments are closed.