Erika Villaécija i Ander Mirambell, padrins de la Maratest de Badalona

Published by championchip on

La Maratest de Badalona comptarà amb dos padrins d’autèntic luxe per la seva primera edició, la nedadora Erika Villaécija i el pilot d’skeleton Ander Mirambell. Aquests dos esportistes estaran presents el pròxim diumenge 4 de març al Pavelló Olímpic de Badalona, centre neuràlgic de la cursa de 30 kilòmetres pensada com la “tirada llarga” prèvia a la Marató de Barcelona i que fa dues setmanes va tancar les seves inscripcions després d’arribar a la xifra de 2.000 participants.

Segons asseguren els organitzadors de la prova, “Erika i Ander són el clar exemple dels valors de la Maratest”. La nedadora de fons, campiona mundial als 800m a Dubai 2010, “porta una dècada instal•lada a l’elit de la natació mundial i durant aquests darrers deu anys sempre ha ocupat places de podi en una gran competició”. Villaécija, de 27 anys, és l’única nedadora espanyola que fins el dia d’avui té assegurada la seva plaça per competir als Jocs Olímpics de Londres 2012, els tercers de la seva carrera professional després dels d’Atenes 2004 i Pekín 2008.

Per una altra banda també reconeixen que Ander Mirambell “és el prototip d’esportista treballador que segueix un somni. Ha estat el pioner d’un esport desconegut al nostre país i ha hagut d’iniciar una aventura en solitari amb tot el seu enginy i coratge”. L’esportista, primer espanyol en participar a uns Jocs Olímpics d’Hivern (Vancouver 2010) a la modalitat d’skeleton, acaba de tancar la seva quarta temporada a la Copa del Món amb la disputa del Campionat del Món a Lake Placid (Estats Units).

La sortida de la Maratest de Badalona tindrà lloc el pròxim diumenge 4 de març a la confluència dels carrers Pau Claris i Alfons XIII, just davant del Pavelló Olímpic de Badalona. Estan citats a la cursa-entrenament un total de 2.000 atletes que faran una o dues voltes a un circuit de 15 quilòmetres. Més del 65% dels inscrits (1.309) prendran part a la prova de 30km, com a preparació prèvia per la Marató de Barcelona, i la resta ho faran a la de 15km. Comptaran amb un total de sis llebres que marcaran ritmes objectius de marató de 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h y 4:00h i amb sis punts d’avituallament a tot el recorregut.

Pàgina web: www.maratest.com
Facebook: www.facebook.com/maratest
Twitter: @maratest30km
mail: info@maratest.com

 

Categories: General

379 Comments

Comments are closed.