Vols un exemplar dedicat del llibre de l’Arcadi Alibés?

Published by championchip on

Moltes gràcies a tots els que heu participat al sorteig del llibre. Ja tenim els guanyadors, el Cesar Novella i el Jordi @hdfcat. Moltes felicitats! Podreu recollir el vostre llibre dedicat a la presentació oficial de ‘Les petjades dels herois’ que tindrà lloc demà dia 1 de març a les 19h al Corte Inglés del Portal de l’Àngel.

SORTEGEM dos exemplars dedicats del nou llibre de l’Arcadi Alibés ‘LES PETJADES DELS HEROIS’. Podeu participar fins el dimarts 28 de febrer a les 12 de la nit fent un “M’agrada” a la foto que hem publicat al nostre facebook o contestant la pregunta “Per què corres curses populars?” al twitter amb #petjadeschip.

Publicarem el nom dels guanyadors el dia 29 de febrer. Els afortunats rebran el llibre a la presentació oficial de ‘Les petjades dels herois’ que tindrà lloc el proper dia 1 de març a les 19h al Corte Inglés del Portal de l’Àngel.

Categories: General

557 Comments

Comments are closed.