Assistim a la reunió anual de Mylaps a explicar l’èxit del xip groc

Published by championchip on

 

Un centenar d’empreses europees de sistemes de cronometratge Mylaps-Championchip van participar els passats dies 6, 7 i 8 de febrer a la trobada que organitza el grup anualment per intercanviar coneixements de dispositius i tendències de maratons mundials, que aquest any es va celebrar a la localitat Valbonne, al sud de França.

El responsable de Championchip Catalunya, Andreu Ballbé, va ser convidat per l’organització a compartir amb els assistents l’èxit del projecte del xips grocs, que s’està implementant amb gran èxit a Catalunya (10k, mitges i maratons).

Ballbé va tenir temps també per explicar els reptes que suposa organitzar i cronometrar la Marató de Barcelona, que, amb més de 18.000 inscrits per a aquest 2012, ja està entre les grans cites atlètiques europees i està generant molt d’interès.

Un altre projecte presentat durant les jornades va ser el d’una empresa anglesa que mitjançant el xip actiu prochip, que es fa servir al ciclisme professional, permet en una instal·lació de Mountain Bike interior un control total dels participants.

La direcció de Mylaps va reforçar a nivell europeu la imatge dels xips grocs i el seu compromís en seguir oferint novetats tecnològiques en aquesta línia.

*A la imatge el Director General de Mylaps-Championchip a l’esquerra i l’Andreu Ballbé.


1 Comment

Comments are closed.