Cloenda i entrega de premis Lliga 2011

Published by championchip on

Prop de 300 persones –entre atletes, corredors populars, clubs i organitzadors de curses– van assistir, el passat dissabte 28 de gener, a l’acte de cloenda de la 11a Lliga Internet Championchip, a l’hotel Don Candido de Terrassa.

La vetllada va comptar amb una taula rodona sobre “Com afecten la crisi i les retallades al món de les curses”, a càrrec de David Otero (Mitja Marató de Terrassa), Bep Solé (Marató de Barcelona), Marc Roselló (Quart i Mitja Marató de Tàrrega), Ramon Sanz (Cursa de L’Ametlla de Merola), José Luis Blanco (la Sansi) i Pep Escasany (Maratest), i moderada per Alberto Montenegro.

Solé va assegurar que “són les incidències d’última hora les que posen realment a prova l’organització d’una cursa” i va destacar la importància de “saber comunicar les competicions en premsa i a través de les xarxes socials, per petita que sigui la cursa”.

Blanco va compartir amb el públic assistent els seus set anys d’experiència com a responsable de La Sansi i va assegurar que “el repte continua sent aconseguir cada vegada més corredors”.

Roselló va insistir en la necessitat de tenir actualitzades les webs de les curses i en la importància de la velocitat a l’hora d’oferir els resultats: “Si no podem, no dinem, però el mateix dia hem de penjar els resultats de la cursa a la web”. També va explicar que el principal problema que tenen els organitzadors és la simbòlica ajuda econòmica que aporten les administracions.

“Córrer és de valents”

Sanz, per la seva banda, va recordar que la cursa de l’Ametlla de Merola va començar fa 25 anys amb “un triatló” i va dir que la clau està en descobrir què fa que un corredor triï una cursa i no una altra. I Escasany va llençar un dels lemes de la tarda quan va assegurar que “córrer no és de covards, sinó que és de valents”.

Tots els organitzadors de curses participants a la taula rodona van destacar que sense els voluntaris les curses no serien possibles. També van voler deixar clar que el preu de la inscripció cobreix només una part de la despesa general d’una cursa.

Un cop finalitzat el col·loqui, va tenir lloc l’entrega de premis de totes les categories de la Lliga Internet Championchip 2011. Podeu consultar el llistat complert aquí mateix. També trobareu les fotografies de tots els premiats al Flickr de Championchip.

Andreu Ballbé, responsable de Championchip a Catalunya i de la Lliga, va agrair l’assistència a tots els presents, va felicitar els guanyadors i va recordar que “la Lliga és tant per als organitzadors com per als corredors”.

Creixement exponencial

El nombre de participants a la Lliga Internet Championchip no ha deixat de créixer exponencialment, des de la seva primera edició, l’any 2.000, després de dos anys de proves. Dels 124 inscrits aquell any es va passar als 1.464 del 2.005 i als 5.629 de la darrera edició, la del 2.011.

La clau de l’èxit de participació rau en el fet que la Lliga és d’inscripció gratuïta i compta amb un calendari de curses de tot Catalunya, cada vegada més complert, que resulta ideal tant per als atletes més preparats com per als corredors populars més novells.

Categories: Lliga

491 Comments

Comments are closed.