La Maratest ha esgotat els seus 2.000 dorsals

Published by admin on

Els organitzadors de la Maratest de Badalona, la cursa de 30 i 15 quilòmetres que tindrà lloc pels carrers badalonins el pròxim diumenge 4 de març, ha penjat el cartell de “No hi ha dorsals”. Després d’ampliar la passada setmana el número d’inscrits dels 1.500 als 2.000 participants, ahir dimecres, 20 dies abans de la seva celebració, han tancat la llista de corredors per aquesta primera edició.

La prova, organitzada per Gaudium Sports i Championchip i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Badalona, ha nascut per cobrir el buit existent a les curses populars catalanes d’asfalt entre les distàncies de mitja marató (21,097km) i marató (42,195km) a la seva prova de 30km i entre els 10km i la mitja marató per la prova de 15km. Després del tancament d’inscripcions, un 65,45% dels esportistes inscrits s’ha decantat per fer la cursa de 30km, molts d’ells com a test previ o “tirada llarga” a la Marató de Barcelona que es disputarà tres setmanes després.

Prepara’t per la marató

El proper 4 de març de 2012, Badalona acollirà la MARATEST, una cursa per preparar la Marató de Barcelona. D’aquesta manera, es proposa:

  • La distància de 30 km, per preparar la Zurich Marató de Barcelona 2012, tres setmanes abans del gran esdeveniment.
  • La distància de 15 km, per preparar una mitja marató.

La Maratest de Badalona t’ajuda a aconseguir el teu repte!

Més informació i inscripcions a www.maratest.com

Categories: Lliga

758 Comments

Comments are closed.