Entrega de premis Lliga Internet 2011

Published by admin on

El lliurament de premis de la Lliga 2011 serà a l’Hotel Don Càndido el 28 de gener a les 18 hores. També hi haurà una taula rodona d’organitzadors de curses populars grans i petites (Terrassa, Granollers, L’Ametlla, Els Monjos, Tàrrega, etc.).

L’entrada és lliure. Us esperem a tots, premiats, amics i simpatitzants de les curses populars. L’acte comptarà amb la presència de diversos organitzadors de curses, a qui podreu preguntar tot allò que no es coneix de les dificultats d’organitzar una cursa popular.

Aquí teniu el llistat dels guanyadors.

Assistents:

David Otero – Mitja Marató de Terrassa
Bep Solé – Director Marató Barcelona
Marc Roselló – Mitja Marató de Tàrrega
Ramon Sanz – Cursa L’Ametlla de Merola
Pep Escany – Maratest

Moderador: Alberto Montenegro

Categories: Lliga

659 Comments

Comments are closed.