championchip.cat

Qui som?

Championchip és el sistema de cronometratge d’esdeveniments esportius massius més utilitzat a Catalunya i l’Estat espanyol. Precís, ràpid i senzill, només requereix la utilització d’un xip identificatiu per part dels corredors, el xip groc.

El xip groc és un dispositiu que es lliga a la vamba i que permet obtenir temps d’arribada i parcials, i compensar el lapse que triga cada corredor a creuar la línia de sortida en curses massificades, alhora que es controla que ningú surti del recorregut.

A més, Championchip organitza la Lliga Internet Championchip, una competició d’inscripció gratuïta i calendari anual, que agrupa les 150 curses populars més interessants de tot Catalunya.

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook