ILIAS FIFA CONFIRMA LA SEVA PARTICIPACIÓ EN LA FISIOCREM CURSA DELS NASSOS

Published by championchip on

L’atleta Ilias Fifa, actual campió d’Europa de 5.000 metres en els europeus d’Amsterdam de l’any passat, confirma la seva participació en la Fisiocrem Cursa dels Nassos de 10km que tindrà lloc el proper 31 de desembre a Barcelona.

Una de les particularitats, és que els participants que han aconseguit guanyar la cursa portaran una estrella al seu dorsal per cada victòria aconseguida, en el cas de castillejo tindrà 6 estrelles.

El proper dia 31 es presenta com possiblement la cursa de 10km més fort de la història a Catalunya, si l’any passat 4 atletes van baixar de 29 minuts i 14 d’30’06 “en aquesta edició fins mínim 8 atletes seguiran a les dues llebres que aniran a ritme de rècord 28’29 “entre d’altres seran Fifa, Carles Castillejo, Mourad el Bannouri (acredita 28’01” i rècord a la Cursa de la Mercè 2017), Ezzaidouni (28’56 “l’any passat a Nassos), Zarhouni (28’55 “i subcampió d’Espanya 2017), el Jaafari (rècord de la cursa de el Corte anglès), l’olímpic Merzougui (28’56 a Nassos 2015), Samir Ait (28’57”) i el campió d’Espanya de 1.500 Marc Alcalà.

En les últimes 8 edicions només han aconseguit la victòria Ilias Fifa i Carles Castillejo en 4 ocasions cadascun. Hi participaran 3 atletes, posseïdors dels rècords de la cursa del Corte Inglés (El Jaafari), Cursa dels Nassos (Castillejo) i Cursa de la Mercè (El Bannouri). Hi participarà l’últim guanyador de la Behobia Sant Sebastià (Castillejo) i la subcampiona (Vinyet). Confirmats els últims campions Castillejo i Galimany.

En Dones les favorites seran les últimes guanyadores Lidia Rodriguez, guanyadora del 2011 al 2015 i Marta Galimany, actual campiona, que aquest any en el seu debut en marató va aconseguir la mínima per l’europeu amb 2h34. Altres destacades seran Miriam Ortiz, guanyadora de l’última cursa del Corte Inglés), les atletes de la Sansi Janeth Becerra (Bolívia), guanyadora de la cursa de la dona 2017, Inna Lebedeva (Ucraïna) i Degitu Jebesa (Etiòpia), i altres atletes com Dayane Horta (Cuba), Gundega Vancane (Letònia) i Vinyet Noguero 2ª en l’última Behobia Sant Sebastià.

Segueix les darreres informacions de la Cursa dels Nassos aquí.

Categories: Lliga

1.495 Comments

Comments are closed.