SANT ANDREU REPETEIX VICTÒRIA AL CORREBARRI 2017

Published by championchip on

Carles Castillejo (Nou Barris) i Silvia Segura (Sant Andreu), vencedors en la prova individual.

Els veïns de Sant Andreu, que han comptat amb la presència del primer equip de natació del Club Natació Sant Andreu i el Club Esportiu Masques Sant Andreu, s’han imposat per segona vegada consecutiva a la sisena edició del CORREBARRI.

Gairebé 4.000 participants estaven citats aquest matí per a disputar la sisena edició del CORREBARRI, la prova de 10 quilòmetres que enfronta als corredors defensant els colors d’un dels 10 districtes de la ciutat de Barcelona. Per segona vegada consecutiva, el Districte de Sant Andreu s’ha emportat la Copa de Campions. En la prova individual, l’atleta d’adidas, Carles Castillejo, ha repetit victòria en la competició masculina amb 31:47 i la Silvia Segura, del Club d’Atletisme Les Tortugues de La Garriga, ha estat la vencedora en la femenina amb 38:19.

El Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. David Escudé, ha fet entrega de la Copa de Campions. Un any més, l’”Orelluda” s’exhibirà a la Seu del Districte de Sant Andreu. Els santdreuencs han sumat 4.203 punts, per 5.200 dels veïns de l’Eixample, que, per primer cop, han ocupat la segona plaça del podi. La tercera posició ha estat per Sant Martí, amb una puntuació total de 5.425. El districte guanyador s’ha determinat a partir de la suma dels punts segons els llocs d’arribada dels 35 primers corredors i de les 15 primeres corredores de cada districte.

Carles Castillejo, tercer títol individual 

En categoria individual, el CORREBARRI ha vist com, per tercera vegada consecutiva, Carles Castillejo (Nou Barris) s’ha alçat amb la victòria, entrant a meta de la mà de l’atleta del FC Barcelona, Llorenç Sales (Nou Barris) amb el mateix temps de 31:47. La tercera posició ha estat per a Juan Manuel Álvarez (Ciutat Vella) amb un crono de 32:25.

Pel que fa a la competició femenina, Silvia Segura (Sant Andreu) ha estat la vencedora d’aquesta sisena edició. Segura s’ha imposat amb un temps de 38:19. Montse Carazo (Horta-Guinardó) 38:43 i Enka Viñas (Sant Andreu) 39:12 l’han acompanyat al podi.

A la prova, també ha participat la periodista esportiva i padrina de Sant Andreu, Imma Casares. Els padrins de Les Corts, Mariona Tena, Nou Barris, Ricard Balada, i Cindy Lima (Horta-Guinardó), han acompanyat a les autoritats en l’entrega de premis.

Patrocinada per Estrella Damm, organitzada pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports, amb la col·laboració del Ajuntament de Barcelona i del Port de Barcelona, el CORREBARRI és una de les proves que puntua doble a la Lliga Championchip i està inclosa al calendari de curses de 10 km en ruta de la Federació Catalana d’Atletisme.

Classificació general per Districtes
1. Sant Andreu 4.203 puntos
2. Eixample 5.200 puntos
3. Sant Martí 5.425 puntos
4. Horta-Guinardó 7.144 puntos
5. Sants-Montjuïc 7.841 puntos
6. Ciutat Vella 8.486 puntos
7. Nou Barris 9.808 puntos
8. Gràcia 10.095 puntos
9. Sarrià-Sant Gervasi 10.883 puntos
10 Les Corts 15.620 puntos

Categoria general masculina
1. Carles Castillejo (Nou Barris) 31:47
2. Llorenç Sales (Nou Barris) 31:47
3. Juan Manuel Álvarez (Ciutat Vella) 32:25

 

Categoria general femenina
1. Silvia Segura (Sant Andreu) 38:19
2. Montse Carazo (Horta-Guinardó) 38:43
3. Enka Viñas (Sant Andreu) 39:12

Connecta amb tota la informació del Correbarri, a la web oficial de la cursa i xarxes socials:

PÁGINA WEB
www.correbarri.com
FACEBOOK
www.facebook.com/correbarri
TWITTER
twitter.com/correbarri
INSTAGRAM
instagram.com/correbarri
Categories: Lliga

2.090 Comments

Comments are closed.