championchip.cat

Lliga

Cursa i Marxa solidàries de Martorell

abril 25, 2017 by championchip in Lliga with 0 Comments

La 5a Cursa i Marxa solidàries de Martorell és un esdeveniment esportiu 100% solidari i sense ànim de lucre que té com a objectiu realitzar una jornada de portes obertes a l’Hospital Neuropsiquiàtric Sagrat Cor, gestionat per les Germanes Hospitalàries. És un acte de sensibilització i d’acollida, guiat pel valor que millor defineix a l’institució: L’HOSPITALITAT i que promou sumar a cada participant i acompanyant a la lluita contra l’estigma que persegueix al malalt mental i el condemna a romandre exclòs de la societat.

Aquesta cinquena edició tindrà lloc el diumenge 4 de juny de 2017 a les 08:30h i es celebraran cinc proves: una cursa de 10km, una marxa d’ 1km, una mini cursa infantil de 100 metres, una mini cursa infantil de 600 metres i una mini marxa d’1km, aquesta última destinada a interns del centre.

L’organització, un cop més i partint d’un pressupost de “0 euros”, donarà l’import íntegre del benefici de les inscripcions a la Fundació Benito Menni, que treballa per a garantir el dret la Salut Mental al nostre país i als països amb menys recursos. També, i seguint la mateixa dinàmica d’edicions anteriors, es realitzarà una recollida massiva d’aliments que recollits per la Creu Roja a famílies en situació de vulnerabilitat.

La inscripció és de 8 euros. Inclou samarreta tècnica i d’altres regals corporatius, bossa d’obsequis, cinc avituallaments líquids, set avituallaments sòlids i la nostra ja popular espitxada amb sidra asturiana. A més, la cursa és puntuable per a la #LligaChampionchip.

Us esperem a tots/es.

 

Properes curses de la Lliga Championchip 2017

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2017

         Properes curses

l Lliga Trail 2017

         Properes curses

 
 


Classificació 2016

  HOMES:


Carles Castillejo Salvador   | 2.600

Juan Manuel Alvarez Ramos | 2.573,13

Carles Montllor Vegas | 2558,02


   DONES:

Enka Viñas Serrano | 2.558,70

Florence Bertholet | 2.521,30

Elisabet Martin Almansa | 2.509,08
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues:
California Sports (Terrassa), Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà),
BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), SBR (Mataró), El Món (Granollers), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró),
Ríos Running (Les Franqueses), RunnAir (Sant Boi de Llobregat),
I a la ciutat de Barcelona: Esports Domingo Catalán, Bikila, Esportíssim, evaSion Running, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, WEB DeporVillage i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook