LLIGA CHAMPIONCHIP I LLIGA TRAIL KERZO 2017.

Published by championchip on

Hem començat any nou, és temps de nous propòsits, moment de buidar calaixos i deixar espai a la nova temporada; il•lusions renovades per aconseguir una mica més del que l’any que ha quedat enrere ens ha donat, volem millorar marques i arribar més lluny, necessitem un extra de motivació que ens faci volar i lluitar per aconseguir noves metes…

Nosaltres us oferim les nostres lligues: Lliga Championchip (asfalt) i Lliga Trail Kerzo (muntanya). Com sabeu les lligues estan formades per les curses que cronometrem i en les que podreu fer servir el vostre xip groc de propietat. Si tenim en compte que cada cursa té el seu propi Reglament (decidit per l’entitat que l’organitza i on apliquen els seus criteris de participació), nosaltres hem unificat una normativa que permet córrer i acumular punts per optar així als gairebé 100 trofeus que lliurem cada any en finalitzar la lliga.

Aprofitem, per tant, els nous propòsits del 2017, per animar-vos que no deixeu de córrer, que participeu en les lligues i que la pràctica de l’esport ens uneixi cada vegada més per un estil de vida sa!

Notes: Excepcionalment la Marató de Barcelona no farà servir xip groc, però (com ja va passar a la darrera edició) puntuarà a la Lliga Championchip, sempre que estigueu registrats a la xarxa social xipgroc.cat.

Requeriments per puntuar a les Lligues: disposar d’un xip groc i estar registrat a xipgroc.cat! http://xipgroc.cat/ca/lligues

Salut i curses!!!

Categories: Lliga

815 Comments

Comments are closed.