Els 10K de Barcelona (Corre i guanya el premi).

Published by championchip on

Fotografia de Xavier Garcia Vaquero.

Seguint amb el circuit dels 10k de Barcelona, tenim a curt termini 9 setmanes, amb aquestes 6 curses que no podem perdre:

Com ja vaig escriure en un article anterior, els 10K és la millor distància pels que no podem entrenar gaire per diferents circumstàncies, físiques o personals, donat que la vida actual és prou complexa; i quan tots els polítics estan parlant de conciliar la vida laboral amb la familiar, imaginem si a més, hem d’afegir les hores de l’entrenament mínim per a les curses.

Aquest és el secret del 10K: amb 3 o 4 sessions de 45′ a 1 hora setmanal, es pot assolir perfectament el fet de córrer i gaudir un 10K.

El repte que us vull proposar, és fer aquestes 6 curses de 10K, a les que podeu arribar a totes amb transport públic, totalment planes i on cada cursa us ajudarà a millorar per a la cursa següent.

ATENCIÓ ALS PREMIS!

Tenim un premi pels 5 millors homes i 5 millors dones,  que les facin totes, consistent en una inscripció gratuïta a la propera cursa DIR Diagonal del 28 de Maig de 2017. Sinó tens el “xipgroc” compra-te’l ja, inscriu-te a la xarxa social xipgroc.cat i participa en el repte.

Animeu-vos, un parell o tres dies a la setmana d’entrenament, i els diumenges assenyalats, observareu també la millora que experimentareu, sobretot si no porteu ara mateix un entrenament molt regular.

Ho tenim clar: Objectiu 6x10K entre el 20-Nov i el 22-Gen, total 9 setmanes. A més, publicarem un altre article amb els corredors que hagin millorat més el seu temps, entre el primer i el darrer; però no feu trampes, Sants a tope, totes a tope i ja veureu la millora. Per últim, amb Sant Antoni fareu net dels “excessos” alimentaris del Nadal que cal fer-los, però que també cal netejar-los.

Recorda! No ho dubtis, el 10K és la millor distància de les curses!

Andreu Ballbé 
Corredor de 800 metres, anys 1970, segle XX
Corredor de 10K anys 2000, segle XXI
 
Categories: Lliga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Login with Facebook:
Entra