championchip.cat

Lliga

Els 10K de Barcelona (Corre i guanya el premi).

novembre 14, 2016 by championchip in Lliga with 0 Comments

Fotografia de Xavier Garcia Vaquero.

Seguint amb el circuit dels 10k de Barcelona, tenim a curt termini 9 setmanes, amb aquestes 6 curses que no podem perdre:

Com ja vaig escriure en un article anterior, els 10K és la millor distància pels que no podem entrenar gaire per diferents circumstàncies, físiques o personals, donat que la vida actual és prou complexa; i quan tots els polítics estan parlant de conciliar la vida laboral amb la familiar, imaginem si a més, hem d’afegir les hores de l’entrenament mínim per a les curses.

Aquest és el secret del 10K: amb 3 o 4 sessions de 45′ a 1 hora setmanal, es pot assolir perfectament el fet de córrer i gaudir un 10K.

El repte que us vull proposar, és fer aquestes 6 curses de 10K, a les que podeu arribar a totes amb transport públic, totalment planes i on cada cursa us ajudarà a millorar per a la cursa següent.

ATENCIÓ ALS PREMIS!

Tenim un premi pels 5 millors homes i 5 millors dones,  que les facin totes, consistent en una inscripció gratuïta a la propera cursa DIR Diagonal del 28 de Maig de 2017. Sinó tens el “xipgroc” compra-te’l ja, inscriu-te a la xarxa social xipgroc.cat i participa en el repte.

Animeu-vos, un parell o tres dies a la setmana d’entrenament, i els diumenges assenyalats, observareu també la millora que experimentareu, sobretot si no porteu ara mateix un entrenament molt regular.

Ho tenim clar: Objectiu 6x10K entre el 20-Nov i el 22-Gen, total 9 setmanes. A més, publicarem un altre article amb els corredors que hagin millorat més el seu temps, entre el primer i el darrer; però no feu trampes, Sants a tope, totes a tope i ja veureu la millora. Per últim, amb Sant Antoni fareu net dels “excessos” alimentaris del Nadal que cal fer-los, però que també cal netejar-los.

Recorda! No ho dubtis, el 10K és la millor distància de les curses!

Andreu Ballbé 
Corredor de 800 metres, anys 1970, segle XX
Corredor de 10K anys 2000, segle XXI
 
Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook