37a Cursa Pallejà, pròxim 3 de juliol

Published by championchip on

Ja falta poc per la 37 Cursa de Pallejà. Una prova on podràs acomiadar-te de la temporada amb una cursa d’immillorable qualitat.

La Cursa de Pallejà és quasi bé plana, ideal tant per als que s’inicien en les curses, per la seva mínima dificultat, com pels que vagin a buscar marca pel fet que no hi ha quasi desnivells, i es fa en dues modalitats: de 5 Km i de 10 km (puntuable a la #LligaChampionchip).

Si el que et preocupa és la calor, tenim punts d’avituallament d’aigua en el 3,5- 5-8, 5 i a l’arribada, així com una zona de sortidors d’aigua, on podràs refrescar-te el que necessitis. A l’arribada t’estaran esperant síndria i meló ben fresquets per a recuperar-te de l’esforç, així com una ben merescuda beguda.

Amb la inscripció t’obsequiarem amb una samarreta tècnica de gran qualitat i amb uns mitjons de la marca Joma.

Per als més petits, aquest any hem incorporat el xip de cronometratge i a més, el circuit serà circular i més professional.

Per als més menuts també tenim una cursa de 150 metres en línia recta i on els nens podran ser acompanyats dels seus pares. Hi ha un circuit pels que ja són una mica més gran de 775 m. i per als més grans encara, un circuit de 1550 m., donant dues voltes a aquest circuit.

En acabar, i amb el dorsal, podreu entrar a la zona esportiva a la zona de dutxes, al gimnàs i a la piscina coberta, a més d’optar al sorteig de regals, així que no oblidis de comprovar si has estat de sort. Aquest any i com a novetat, els guanyadors de la general i de les diferents categories tindran obsequis molt especials, que us sorprendran.

Veniu i gaudiu d’un matí i d’una cursa que segur que repetireu els pròxims anys!

Categories: Lliga

943 Comments

Comments are closed.