championchip.cat

Lliga

10-1, SANT MIQUEL XPERIENCE – 2016

desembre 21, 2015 by championchip in Lliga with 0 Comments

La Sant Miquel Xperience és una cursa d’asfalt que surt des de Sant Feliu de Codines i ressegueix la sumptuosa carretera de Sant Miquel del Fai.

ATENCIÓ perquè aquest any com a NOVETAT en el RECORREGUT entrarem fins al final de l’espai natural de Sant Miquel del Fai, és a dir, fins a l’ermita. Aconseguint amb això unes vistes privilegiades alhora que fem allò que tant ens agrada.

La distància no patiu que és la mateixa, ja que suprimim la volta al pàrquing i entrarem directament a dins de Sant Miquel del Fai.

• 13 quilòmetres per un dels indrets més especials i emblemàtics del nostre país

Aquest any celebrem la 4a edició d’aquesta cursa que no deixa indiferent, amb uns desnivells que no són habituals en una prova d’aquestes característiques i on corredors d’arreu gaudeixen de la sensació de córrer pel bell mig de la natura. Passar per sobre el pont del Rossinyol, entrar dins les instal·lacions de Sant Miquel del Fai, travessar la Roca Foradada o passar per sota del salt d’aigua del riu Tenes són alguns dels al·licients d’aquesta cursa.

I per a més informació: www.smxperience.cat

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook