25-O, Cursa Solidària ‘Una llar fora de la llar’ 10k i 5k

Published by championchip on

El diumenge 25 d’octubre a les 9:30 tindrà lloc a Barcelona la 2a Cursa Solidària “Una llar fora de la llar”, organitzada per la Casa Ronald McDonald de Barcelona, que acull familiars de nens malalts i desplaçats. La cursa ofereix la possibilitat de córrer 10k o 5k, distàncies certificades per la Federació Catalana d’Atletisme.

La 2a Cursa Solidària “Una llar fora de la llar” tindrà sortida i arribada al recinte del Fòrum, just a tocar de les plaques solars. Des d’allà anirà cap a les piscines del Fòrum, la Torre Telefónica i fins a la façana marítima, tot al llarg de la platja de la Mar Bella, fins a la Torre Mapfre (km 5). Tornarà desfent aquest mateix recorregut.

Ja sigui el format 5k o 10k, doncs, es tractarà d’una cursa urbana, plana i ràpida i amb vistes al mar, ideal per estirar les cames i potser fins i tot fer marca, un matí de diumenge del mes d’octubre.

El lliurament de dorsals es realitzarà el dia abans: dissabte dia 24 d’octubre, de 10h a 20h, al Parc del Fòrum (Plaça Leonardo da Vinci, s/n 08019, Barcelona), moment en que tots els participants rebran la bossa del corredor amb una samarreta commemorativa i regals dels patrocinadors.

L’organització oferirà també servei de lavabos i guarda-roba per a tots els corredors. Les persones que vulguin participar com a corredor Vip rebran un tracte especial com a ambaixadors de la Casa Ronald McDonald, amb accés a regals extres, inclosa una sessió de recuperació amb un fisioterapeuta (consulteu la pàgina web de la cursa).

La Casa Ronald McDonald Barcelona ofereix allotjament a totes aquelles famílies que han de desplaçar-se a causa de la malaltia dels seus fills. Des del 2002 han allotjat a més de 3.000 famílies.

 

Categories: Lliga