4-X, Mitja Marató de Sant Cugat: 21k i 5k

Published by championchip on

El proper diumenge 4 d’octubre tindrà lloc la Mitja Marató de Sant Cugat, amb un circuit urbà de 21k homologat per la Federació Catalana d’Atletisme i la possibilitat de participar també en una 5k.

El límit de participants per a la Mitja Marató de Sant Cugat serà de 3.000 persones i comptarà amb punts d’avituallament líquid als quilòmetres 5, 10, 15 i meta. Podeu veure i descarregar-vos el recorregut a la mateixa pàgina web de la prova.

L’organització posarà també a disposició dels participants uns vestidors (gratuïts) molt a prop de la sortida. Podeu obtenir més informació seguint els perfils de twitter (@MitjaMaratoSTC) i facebook de la cursa.

Així mateix, la secció d’atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat ha creat un grup d’entrenament amb un entrenador especialista en aquests tipus de proves, al qual podeu dirigir-vos si us interessa.

Aprofitant que a principis d’octubre ja no farà la calorada de l’estiu ni haurà arribat encara el fred de l’hivern, es tracta d’una bona ocasió de mesurar les vostres forces amb aquesta mítica distància.

En acabat hi haurà servei de fisioteràpia i recuperació. La Mitja Marató de Sant Cugat forma part del Challenge Gran Premi Diputació de Barcelona. Cronometra Championchip.

Categories: Lliga

750 Comments

Comments are closed.