La més recta i ràpida de Barcelona: Cursa DiR – Guàrdia Urbana

Published by championchip on

El proper diumenge 31 de maig tindrà lloc a Barcelona la tercera edició de la Cursa DiR – Guàrdia Urbana, la cursa més ràpida de la ciutat i l’única que creua tota la Diagonal. Ràpida, rectíssima i avall que fa baixada. Una prova única, ideal per fer marca.

Tots els participants rebran de regal una samarreta tècnica i l’habitual bossa del corredor i participaran amb cinquanta cèntims del preu de la inscripció amb els projectes d’investigació del Grup de Recerca en Càncer Infantil del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Recorregut

La sortida és a la mateixa avinguda Diagonal, davant del Palau Reial. Es passarà, sense deixar l’avinguda barcelonina, per la plaça Francesc Macià, Passeig de Gràcia i Passeig Sant Joan. A Castillejos es girarà fins a Bolívia, Badajoz, Diagonal, plaça Llevant, passeig Taulat, Josep Pla i, finalment, arribada al passeig Garcia Faria.

Els organitzadors de la Cursa DiR – Guàrdia Urbana posaran a disposició dels participants un servei de guarda-roba mòbil, que transportarà les bosses des de la sortida a la meta.

El període d’inscripció de la Cursa DiR – Guàrdia Urbana es tancarà el proper 24 de maig o quan s’assoleixi el límit establert de 15.000 places. S’habilitaran calaixos segons les marques de cadascú. Cronometra Championchip.

Categories: Lliga

130 Comments

Comments are closed.