31-M: Cursa Bombers de Caldes de Montbui, 10k d’asfalt i pista forestal

Published by championchip on

El proper diumenge 31 de maig a les 9:30 h tindrà lloc la cinquena edició de la Cursa Bombers de Caldes de Montbui, una prova amb un interessant circuit de 10k, que combina asfalt i camins de terra. Una jornada pensada per a tota la família, que inclou també una cursa infantil i que destinarà part dels beneficis al Projecte Pol.

La cursa sortirà del carrer de Maria Aurèlia Capmany, a la zona esportiva del Bugarai, i transcorrerà per un tram urbà fins que es deixi enrere el poble per agafar la pista de terra que porta a la Torre Marimon. Tot seguit, s’anirà cap a la carena, on els corredors gaudiran de les millors vistes. Una pista forestal portarà després els participants fins a la riera de Caldes. El circuit es tanca de tornada al carrer de Maria Aurèlia Capmany.

Hi haurà avituallament líquid al km5 i un altre, sòlid i líquid, a l’arribada. Tots els participants obtindran una samarreta tècnica i una bossa del corredor amb obsequis dels patrocinadors.

Jornada festiva i esportiva per a tota la família
Els organitzadors de la cinquena edició de la Cursa Bombers de Caldes de Montbui s’han proposat que la jornada sigui per a tota la família. Un cop acabada la cursa dels adults, tindrà lloc la quarta edició de la Cursa Infantil. La intenció és que tots els participants passin un matí agradable en un ambient festiu i familiar.

Enguany, la Cursa Bombers de Caldes de Montbui torna a tenir un objectiu benèfic i solidari. Part dels beneficis obtinguts amb l’organització de la matinal esportiva aniran destinats al Projecte Pol.

Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina web www.bombersvoluntariscaldes.com, fins al 28 de maig 2015 o fins que quedin exhaurides les places. Cronometra Championchip.

Categories: Lliga