El Corte Inglés, la cursa cronometrada amb xip més multitudinària

Published by championchip on

El proper diumenge 12 d’abril tindrà lloc a Barcelona la 37a Cursa El Corte Inglés, que enguany esdevindrà la prova popular cronometrada amb xip més multitudinària d’Europa i la segona del món, amb 70.000 persones participants (10.000 amb xip groc i 60.000 amb el xip al dorsal) i amb més controls.

Vint anys després que Championchip introduís el cronometratge de curses populars a Catalunya mitjançant el sistema del xip (a la Marató de Barcelona de 1995), el proper mes d’abril també serà històric, amb el cronometratge, a gran escala, dels 70.000 participants previstos per a la 37a Cursa El Corte Inglés.

Aquell dia, s’establiran els acostumats controls de sortida i arribada, així com els dels parcials al km 5’9, a l’Estadi Olímpic i al km 10. D’aquesta manera, cadascun dels 70.000 participants obtindrà el seu temps real (el temps exacte, des que trepitgi la sortida fins que arribi a meta).

El fet que els 60.000 participants que els altres anys corrien sense xip, puguin fer-ho enguany amb el xip al dorsal, els permetrà rebre després el diploma acreditatiu amb les marques personals, durant la setmana, a El Corte Inglés.

Categories: Lliga

1.791 Comments

Comments are closed.