Premis Lliga Championchip 2014, i plans de futur

Published by championchip on

El passat dissabte 17 de gener, unes 200 persones van assistir a l’entrega de premis de la Lliga Championchip 2014, celebrada a l’hotel Don Candido de Terrassa.

La cerimònia dels premis de la Lliga Championchip 2014 (que en aquesta edició ha sumat 14.000 participants, i les 158 millors curses de Catalunya) va comptar amb la presència dels premiats i també dels responsables de Championchip.

Andreu Ballbé va fer “Una mica d’història” del xip groc, Mª José Buján va resumir els “Nous temps, nous serveis”, i Carlos Navarro va explicar els avenços de “La informàtica al servei del corredor”. També es va presentar l’aplicació Xipgroc.cat de gestió de resultats online.

Nova Lliga Trail 2015
L’acte va servir també per promoure la Lliga Trail 2015, amb la participació de Pedro Díaz, organitzador del Trail Mitja del Castell, i del regidor Francesc Sentís, que va parlar del Trail de Creixell.

La Lliga Trail, que explicarem molt aviat en aquesta mateixa pàgina, constarà de 17 curses que es celebraran entre el març i el novembre d’aquest 2015, començant amb el Cros de Muntanya de Can Caralleu, a Barcelona, al març.

L’acte també va comptar amb la presència de Jordi Casas, director de Diversport, que va parlar de la Lliga Championchip de Girona.

Tots els participants, premiats o no
Des de Championchip volem donar les gràcies a tots els participants a la lliga d’aquest 2014 i felicitar els premiats. Us animem a seguir competint i gaudint amb els amics del món de les curses populars.

Subscripció Premier a Endomondo
Volem recordar que Endomondo va regalar als premiats una subscripció Premier d’un any per a la seva plataforma. Els interessats han d’enviar un mail a info@championchip.cat per fer-ho efectiu.

Podeu veure les fotografies dels premiats aquí.

Categories: Lliga

690 Comments

Comments are closed.