Neix la Mitja del Castell del Papiol, un trail 21k per Collserola

Published by championchip on

El proper diumenge 19 d’octubre tindrà lloc al Papiol la Mitja del Castell, un trail de 21k pel Parc de Collserola, amb pistes, corriols i trialeres i 900 metres de desnivell positiu acumulat, amb sortida i arribada al castell del Papiol.

La 1a edició de la Mitja del Castell del Papiol neix, segons els organitzadors, amb vocació de convertir-se en una “trencacames” de referència a la comarca, amb “contínues pujades i baixades” per camins del terme del Papiol, una de les viles “porta d’entrada a Collserola”.

Els organitzadors són dos “bons amics”, del poble, amb experiència en maratons, ultratrails i Ironmans, i l’objectiu d’ensenyar “aquells paratges que tenim prop de casa i que moltes vegades desconeixem, com la Rierada, el Puig Madrona, les Escletxes o la Salut, i de potenciar el trail, sempre en harmonia amb la natura”. És per això que es limita el número de participants a 500.

El vessant solidari
La Mitja del Castell del Papiol té també amb una clara intenció solidària, pel què destinarà un euro de la inscripció a projectes locals d’ajuda als més necessitats, infants o tercera edat.

L’organització no preveu beneficis, però en cas que n’hi hagués, es compromet a destinar part dels mateixos a reforestar l’àrea malmesa pels forts vents de 2009, amb l’ajuda dels nens del CEIP Pau Vila del municipi.

Categories: Lliga

1.043 Comments

Comments are closed.