La Matagalls-Montserrat, online, control a control, a ‘xipgroc.cat’

Published by championchip on

N’hi ha que fa mesos que caminen o corren llargues distàncies i que es fan seu el calçat, la motxilla amb dipòsit d’aigua i els complements energètics, per estar preparats quan arribi el moment de recórrer els 85,5km, amb un desnivell acumulat de 5.980m, d’aqueta mítica travessa. Enguany, qui ho desitgi podrà seguir els participants, online, control a control, amb l’aplicació ‘xipgroc.cat’ de Championchip.

La Matagalls-Montserrat dels propers 20 i 21 de setembre tindrà un total de dotze punts de control de pas: sortida i arribada i deu parcials, gràcies als quals, a través de l’aplicació ‘xipgroc.cat’, es podran consultar els temps dels participants. D’aquesta manera, familiars i amics dels excursionistes podran saber en tot moment on es troba el seu parent o amic.

La travessa Matagalls-Montserrat és una caminada de resistència individual i no competitiva per muntanya, amb un temps límit de 24 hores, muntada en memòria de l’excursionista Mn. Jaume Oliveras, que la realitzà per primera vegada l’agost de 1904.

L’edició d’aquest 2014 és la 35a. L’organitza el Club Excursionista de Gràcia, sense afany de lucre, mitjançant l’inestimable col·laboració voluntària i altruista dels seus associats. El control de temps el durà a terme Champiochip.

L’aplicació ‘xipgroc.cat’ ja funciona en la majoria de curses cronometrades per Championchip però és en les de llarga distància on pren més importància.


2.554 Comments

Comments are closed.