championchip.cat

Lliga

Una 5k per Collserola, pels nens i nenes etíops

març 30, 2014 by championchip in Lliga with 0 Comments

El diumenge 1 de juny de 2014, a les 9:30h, tindrà lloc la 2ª Cursa Solidària AFNE en un circuit de 5.660 m per la Carretera de les Aigües del Parc Natural de Collserola, Barcelona, amb sortida i arribada a la plaça Mireia.

Aquesta atractiva prova atlètica està organitzada per l’Associació de Famílies de Nenes i Nens d’Etiòpia (AFNE), amb el suport del Patronat del Parc de Collserola, i té finalitats benèfiques: la recaptació anirà per a la cooperació amb el centre materno-infantil de Muketuri a Etiòpia.

Si voleu gaudir d’una cursa popular en el marc d’un paratge natural a tocar de la capital i, alhora, col·laborar amb una bona iniciativa solidària, la 2ª Cursa Solidària AFNE és la vostra prova. Les inscripcions es poden fer a la web fins el dimecres 28 de maig (12 euros, amb xip groc propi; 14 amb xip de lloguer) o fins que s’esgotin les 800 places de límit. Els dorsals i els xips de lloguer es recolliran a la sortida entre les 8.00h i les 9.00h del matí del mateix dia de la prova.

Sorteig de 5 dorsals
Des de Championchip sortegem cinc dorsals per participar en aquesta 2ª Cursa Solidària AFNE. Per optar al premi només heu de fer “m’agrada” a l’enllaç de la notícia de la cursa que trobareu al facebook. Teniu de límit fins divendres 4 d’abril a les 18h.

Guanyadors: Joaquim Mussull,Jordi Lucia Oliveras, Ivan Martinez Gallardo, Alba Bosch Palacio i Ferran Giones.

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook