Obre inscripcions la més multitudinària de les curses populars

Published by championchip on

És la cursa popular més multitudinària de la ciutat de Barcelona: milers i milers de samarretes de coloraines recorrent el ja clàssic circuit de 10,766km i enguany arriba a la seva 36a edició.

La Cursa El Corte Inglés, que l’any passat va superar la xifra màgica dels dos milions de participants, tindrà lloc el proper diumenge 6 d’abril amb sortida al passeig de Gràcia i arribada a la plaça de Catalunya. Les inscripcions són gratuïtes i podeu fer-les efectives a tots els centres catalans d’El Corte Inglés i d’Hipercor.

Calaixos per temps, amb xip groc
Com és habitual, la Cursa El Corte Inglés disposarà de calaixos de sortida diferenciats per temps per als corredors que participin i s’inscriguin amb el seu xip groc; aquests atletes sortiran davant dels que corrin sense xip. La inscripció, en aquests casos, és només per internet.

‘Padrins’ i causa solidària
Enguany, us animen a participar-hi personalitats com ara Gerard López, Ona Carbonell, Laura Ester o Albert Om, no només per celebrar una matinal esportiva amb els amics i la família, sinó també per adherir-vos a la tasca de la Fundació Ulls del Món, que, fundada el 2001 pel Síndic de Greuges Rafael Ribó i el retinòleg Borja Corcóstegui, vetlla per garantir el dret universal a la visió als territoris més vulnerables del món.

Categories: Lliga

1.035 Comments

Comments are closed.