championchip.cat

Championchip

El Periódico de Catalunya dedica 4 pàgines als runners

Curses que tanquen inscripcions superant totes les expectatives. Creixement exponencial de les proves més mítiques, any rere any. L’augment imparable de la participació femenina. La varietat de l’oferta, entre curses populars urbanes de 5k, 10k, mitges o maratons, proves de muntanya, d’orientació, triatlons, etc. O la implementació del xip groc.

Són alguns dels temes que tracta el reportatge de quatre pàgines, amb menció i fotografia a la portada i tot, que signa el periodista Sergi López-Egea, aquest dissabte 23 de novembre, al El Periódico de Catalunya, amb el testimoni de diversos experts en el tema, atletes, empresaris i corredors veterans.

El trobareu als quioscos, versió catalana o castellana, i també a internet.

Fotografia extreta de la notícia: Un grup d’atletes populars corren a la mitja marató de Granollers del 2012. JORDI COTRINA

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook