championchip.cat

Championchip

L’època daurada de les curses populars

En paral·lel als alts i baixos dels atletes professionals, que aquests dies tenen el seu aparador més vistós als Jocs Olímpics de Londres, cada vegada són més els que parlen de l’època daurada de les curses populars.

És aquest atletisme “festiu”, “capritxós” i “familiar” de què parla Miquel Molina (a La Vanguardia d’aquest 8 d’agost); proves per a tots els públics que, com demostren les xifres, s’organitzen cada vegada més en diverses ciutats catalanes i durant tot l’any.

Un calendari de curses populars que respon a una realitat aclaparadora: cada cop hi ha més persones que s’apunten a això del córrer com a forma de vida, per fer salut i passar-ho bé amb els amics.

Imatge de: http://www.london2012.com/photos

Properes curses de la Lliga Championchip 2018

Tota la informació de la nova Lliga a:

l Lliga Championchip 2018

         Properes curses

l Lliga Trail 2018

         Properes curses

 
 


Classificació 2017

  HOMES:


Juan Manuel Alvarez Ramos  | 2.570

Carles Montllor Vegas | 2.564,69

Joan Palomeras Clavaguera | 2.551,53


   DONES:

Yolanda Riera Gironza | 2.509,90

Francesca Sist | 2.442,59

Mercè Puigdueta Pañach | 2.436,33
 

SEGUEIX-NOS A:
Instagram: #lligachip
El temps

El Temps a Barcelona

IMATGES
Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Esports kñera (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), BASE Castelló Esports (Viladecans), Evasion Running (Vilanova), Esports Sagi (Manresa), 2.0 Sports (Manresa), Espai Running (Vilafranca del Penedés), Totrunning (Rubí), Rios Running (Mataró), Ríos Running (Les Franqueses), I a la ciutat de Barcelona: Bikila, Esportíssim, Intemperie, Victor Sports, Tri For Fun, Benito Sports, La Botiga del Triatlò, i a tots els centres DIR.
Consulta el plànol per saber-ne la seva ubicació.

Facebook